Igår hade jag en lite annorlunda kväll.
Jag och Signe höll till med galet många raggare i Rättvik. Jösses så många!

Fruntimmer!

Jo där gick vi omkring eller rättare sagt så sprang vi. Jag hjälpte Signe att dela ut flygblad och gjorde reklam. Dom flesta är galet trevliga men sen har vi dom där kvinnorna i min  ålder 40+ .

Jag vet inte vad det är som händer i den där åldern. Många blir

fruktansvärt elaka och kanske lite svartsjuka. En låtsades att hon inte hade några armar, så hon kunde inte ta emot flygblad.  När jag gick därifrån så hörde jag att hon fick en riktig utskällning

av hennes man. Skammen jag kände och ursäkten jag gav henne över att hon inte hade armar.  Att det sen visades att kärringen hade armar och bara låtsades!   Förbannade kärring rent ut sagt och tack till hennes man som satte ner foten och gav fanskapet en utskällning.  Någon tant var otrevlig på Signe, signe är 17 och jag lovar hon är inte ute efter era gubbar.  För gubbar det är det! Så jag säger som jag brukar! Världen är fan full av tokiga fruntimmer.

Raggare!

Tack och lov så är dom flesta snälla och det finns många snälla fruntimmer, ja dom flesta är snälla men det är dom där elaka som man tyvärr kommer ihåg,  det är dom som sätter sig fast i minnet. Visst är det väl trevligare att vara snäll och visst sover man bättre om man med gott samvete vet att man gjort någon glad istället för ledsen.

image

image

Tack och lov har jag tjatat in i skallarna på mina tjejer att vara snäll är minsann det viktigaste i livet,  det finns inget betyg i världen som är ”finare” eller viktigare om man inte är snäll!

Idag ska jag ta mina föräldrar med på Raggarfest!
Vi ska kolla på bilar och jag vet redan vad mamma kommer att säga, oj gubbävarös åckä skröpp finä bilör, vant hä bävle!  Vilket betyder, å herregud vilka fina bilar, visst är det?
Far han kommer att säga,  Jävlar i helvitti sö skröpp mytchy fölk. Jävlar i helvete så mycket folk. Han svär ofta och jämt! 🙂

KRAM!

Annonser